Over Bob Albricht

Sinds 1997 is de oudste zoon Bob aan het familiebedrijf verbonden. Al sinds jonge leeftijd wist hij zich omringd met zeldzame kunstwerken. Na een aantal jaren studie Kunstgeschiedenis in Groningen keerde hij terug naar de kunsthandel in Velp om vanuit daar met zijn vader Peter (1939-2009) te gaan samenwerken. Om de fijne kneepjes van het vak te leren heeft hij dagelijks een beroep kunnen doen op de kennis en ervaring van zijn vader.

In 2002 verhuisde Kunstgalerij Albricht naar de huidige locatie in Oosterbeek. Enkele jaren later, doordat zijn vader Peter ernstig ziek werd, heeft Bob de dagelijkse leiding in zijn geheel overgenomen. Door deze bedrijfsopvolging is het levenswerk van zijn vader met dezelfde liefde voor kunst voortgezet.

Bob is tevens RegisterTaxateur op het vakgebied 19e Eeuwse Kunst en als zodanig erkend en geregistreerd door de Federatie van Taxateurs Makelaars en Veilinghouders in roerende zaken (Federatie TMV onder nr. 2010/13) en gecertificeerd door de ‘Stichting Hobéon/SKO Certificatie‘.