Inkoop

Zoals u zult begrijpen, ervaren wij het als een uitdaging ook dit seizoen weer high-lights, afkomstig uit particuliere collecties in binnen- en buitenland, op de kunstpodia in Oosterbeek (ALBRICHT), Amsterdam (PAN), Maastricht (TEFAF) en ‘s-Hertogenbosch (ARTFAIR) te presenteren. Immers, het verrassende element schuilt in het onbekende, het onverwachte.

Uw aanbod kan de ontbrekende schakel betekenen in een lange speurtocht naar verloren gewaande, zoekgeraakte of vergeten kunstwerken. In dit verband memoreren wij de verwerving door Kunstgalerij Albricht in de achterliggende jaren van in totaal 9 originele kunstwerken door Vincent van Gogh (1853-1890), waaronder enkele vroege schilderijen uit zijn Brabantse periode.

Maar ook schilderijen van andere gerenommeerde meesters genieten onze belangstelling. Kunstgalerij Albricht stelt u in de gelegenheid kunstwerken uit privé-bezit aan te bieden tegen aantrekkelijke condities. Mocht u een verkoop, inruil of consignatie overwegen, aarzelt u dan niet contact op te nemen met ons secretariaat.

In vergelijking tot verkoop via een kunstveiling is er sprake van een besparing van 30-40% veilingkosten (tweezijdig) en realiseert u wellicht, zonder lange wachttijden, de meest gunstige netto-prijs op basis van een marktconforme taxatie.

Vergelijk: de “lage, veilige” limieten welke de veilinghuizen momenteel hanteren. Aan de inbrenger worden géén verkoop- of ophoudkosten in rekening gebracht.

De assurantiekosten komen voor rekening van Kunstgalerij Albricht.

Via eigen exposities en deelname aan internationale kunstbeurzen heeft Kunstgalerij Albricht op jaarbasis een direct bereik van minimaal 150.000 kunstliefhebbers! Daarnaast bedient de kunstgalerij zich van geavanceerde communicatietechnieken bij het internationaal tot elkaar brengen van vraag en aanbod.

Voor een deskundig advies kunt u Kunstgalerij Albricht ontbieden in en buiten Nederland.

 

Kunstwerk aanbieden

  • Sleep uw bestanden hier of
    Geaccepteerde bestandstypen: png, jpg, jpeg, png, pdf.